Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Bahçeşehir Koleji ailesinin değerli üyeleri,

kaliteli eğitimi her çocuğa ulaştırma misyonuyla yola çıkan ve 50. gurur yılında ülkenin dört bir yanında 101 kampüsle geleceğe yön verecek bireylere ulaşan Bahçeşehir Koleji, 2017-2018 eğitim öğretim yılında Eskişehir'de öğrencileriyle buluştu.

Sevgili Gençler,

Bu ailenin bir üyesi olmanın ayrıcalığını ve gururunu taşıyarak, Bahçeşehir Anadolu ve Fen Teknoloji Lisesi'nin eğitim fırsatlarıyla tanışacak ve bu değerli markanın diplomasıyla ayrılırken 21. yüzyıl beceri, bilgi ve birikiminizle ülkemizin aydınlığı olacaksınız.

Yabancı dile hâkim, geleceğin teknolojisinde söz sahibi, dünyanın seçkin üniversitelerinden kabul alan genç bilim insanları yetiştirmek amacı ile kurulmuş Türkiye'deki 8 Fen ve Teknoloji Lisesinden biri olan okulumuzda, öğrencilerimizin geleceğinde ve eğitim algısında fark yaratma iddiasıyla yol alıyoruz.

Bahçeşehir Koleji, değerli eğitim kadrosuyla Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği uygarlık yolunda dün olduğu gibi gelecekte de fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirecektir.

Sevgi ve Saygılarımla

Dr. Canan Madenoğlu