Veli Görüşleri

Anasayfa   Okulumuz   Veli Görüşleri

Görüş Bildir

Hüseyin ANILAN

Her anne ve baba gibi biz de çocuğumuzun hem mutlu hem de geleceğe güvenle bakabileceği ve kendini her anlamda ifade edebileceği sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim almasını istediğimizden Bahçeşehir Kolejini tercih ettik. Bahçeşehir Okullarının Türkiye’nin birçok şehrinde uzun yıllardır hizmet veriyor olması ve kurumsal kimliği bu tercihimizde en önemli etken oldu. Öte yandan özellikle MEB programlarına da yeni giren STEM uygulamalarının okulda etkin biçimde uygulanıyor olması, çift dili eğitim, kodlama ve robotik, bireye özgü öğretim modeli gibi uygulamalar da bu kararımızda etkili oldu. Çocuğumuzun her sabah okula mutlu ve istekli gitmesi ve okul çıkışı da eve aynı biçimde dönmesi bizi de mutlu ediyor ve rahatlatıyor. Ayrıca Okulun öğrencilere sunduğu kulüp faaliyetleri ile sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler de çocukların okulda verimli ve eğlenceli zaman geçirmelerine katkı sağlıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Hüseyin ANILAN

&